Filosofi & Behandlingar

Kroppen är programmerad att röra sig mot optimal hälsa. Vårt mål när du bokar en tid hos oss är att identifiera vad som blockerar denna naturliga process och hitta sätt att flytta på hindret.
Det är inte vår behandling som orsakar läkande, det är din kropp som tar sig närmare sitt naturliga tillstånd när vi identifierar och eliminerar hinder. Optimal hälsa är inget annat än kroppens naturliga tillstånd. Vi gör en omfattande bedömning av ditt hälsoläge där vi tittar på din sjukdomshistoria, diagnoser, mediciner, symtom och livssituation.

hälsoproblem

Områden vi arbetar med

Fästingrelaterade infektioner

Återkommande infektioner

Trötthet & utmattning

Kroniska smärttillstånd

Hormonella problem

Huvudvärk & migrän

Hudåkommor

Mage & tarm

Viktproblem

Led & muskelvärk

Arbetsskador

Idrottsskador

Träningsrådgivning/PT

Autoimmunitet

Friskvårdsmassage 1 & 2 – 2002-2003
Basmedicin – 2002
Fysträning och idrottsskador – 2003
Strenght & Conditioning – Material från Paul Chek & Elliot Hulse
Kost och näringsterapeut – 2015-2017 Nordiskt näringscenter
Örtmedicin/fytoterapi – Nordiskt näringscenter & Naturterapeutskolan (samt material från Stephen Buhner)
Homeopati – Naturterapeutskolan
Fästingrelaterade & multiresistenta infektionssjukdomar Material från Stephen Buhner och Dr. Dietrich Klinghardt
Naturterapeut – 2015-2016 Naturterapeutskolan
Kinesiologi 1 & 2 – 2015-2016 Curentur Friskvård

Detoxprogram

Sann Detox

Detoxprogrammet som vi utvecklat och optimerat under tio års tid leder dig steg för steg igenom avgiftning av såväl din omgivning som din kropp. Sann detox är en process som måste ske över tid och i rätt ordning. Vi minskar toxinerna du utsätts för i din vardag, öppnar upp och stöttar elimineringsorgan och optimerar cellfunktion för djupare detox. Du får en folder med ett tydligt system där du kan följa din process och bocka av det du implementerar efter hand. Alla har olika förutsättningar och vi är där för att individanpassa processen efter din unika situation. Detta programmet lägger grunden för allmän optimal hälsa och gör att andra mer specika behandlingar får full effekt. 

PÅ MOTTAGNINGEN

60 minuter Nybesök - 995 kr

Om du har internmedicinska problem. Mage och tarm, trötthet, hudutslag, led och muskelvärk, kroniska och återkommande infektioner, huvudvärk och migrän, hormonella problem m.m.
Även passande för träningsrådgivning och personlig träning 

45 minuter Nybesök - 745 kr

Boka denna konsultationen om du har enklare problem som smärta och stelhet i nacke, axlar rygg, höfter, knä, arbetsskador, idrottsskador m.m. Även passande för kostrådgivning och träningsrådgivning /personlig träning. 

45 minuter återbesök - 645 kr

Detta är oftast det bästa alternativet för återbesök.

30 minuter återbesök- 495 kr

För återbesök/uppföljning i enklare fall.

paketpris 6 besök - 3.895 kr

Detta är ett bra alternativ om man vill jobba med oss långsiktigt till ett rabatterat pris. Ett hälsoformulär som du fyller i hemma ingår liksom ett nybesök på 60 minuter. Vi har sedan fem tillfällen på 45 minuter där vi successivt kan röra dig mot dina mål.

VIA SKYPE

60 minuter - stora konsultationen - 995 kr

Vi erbjuder online coaching via skype. Här utgår vi ifrån ett frågeformulär som du fyller i innan mötet i kombination med saker som framkommer under vårt samtal. Vi tittar på livsstilsförändringar som kost- och näring, sömn- och dygnsrytm, EMF-exponering samt rekommenderar örtpreparat och homeopatiska medel vid behov. Vi tittar på saker som återkommande infektioner, mag- och tarmproblem, trötthet och utmattning, internmedicinskt orsakade smärttillstånd, huvudvärk och migrän, viktproblem, träningsrådgivning m.m.

45 minuter mellankonsultationen - 745 kr

Detta är ett alternativ för dig som har varit hos oss tidigare eller haft första konsultationen på Skype. Konsultationen är även passande för saker som kostrådgivning, träningsrådgivning och allmän livsstilscoaching. 

30 minuter - lilla konsultationen - 495 kr

Om du bor långt ifrån oss och funderar på om ett besök är passande kan du boka denna konsultationen. Även passande om det uppstår något mellan våra möten som behöver adresseras.

“Vi fungerar som din guide och ditt stöd i processen mot ett friskare, rikare och mer vibrerande liv på alla plan”

om våra

Behandlingar

Här nedan kan du läsa mer om några av de behandlingar vi erbjuder

bättre hälsa

Kost

Vi har en omfattande guide med våra allmänna kostrekommendationer under fliken livsstilsförändringar på hemsidan. Många blir av med sina problem bara genom att följa dessa råd. Om du ändå har problem kan vi behöva hitta speciallösningar för dig. Vi har massiv erfarenhet på området och ser kosthållning som ett av de mest primära stegen i resan mot en bättre hälsa.

balans

Näringsterapi

Ibland räcker det inte med att bara förbättra sin diet utan man behöver tillskott för att komma i balans igen, speciellt om man lever med kroniska besvär. Vårt mål är alltid att ha dig på så lite tillskott som möjligt. Det är bäst att få så mycket av sin näring som man kan ifrån mat och sedan vara specifik i sin användning av tillskott.

Simila similibus curentur

Homeopati

Detta är en mycket säker form av behandling då man inte tillför kroppen en substans utan snarare minnet av den. Homeopati fungerar efter princien lika botar lika ”Simila similibus curentur” vilket betyder att ett ämne som skulle orsaka liknande symtom som du har kan användas som en homeopatisk lösning för att trigga läkning.

traditioner

Örtmedicin/ fytoterapi

Vi har tagit del av örttraditioner från olika delar av världen samt tittat på mycket av den moderna vetenskapen i ämnet. Örter kan användas mycket fördelaktigt som ett komplement till de livsstilsförändringar som är grunden i vårt arbete och  är i de allra flesta fallen mycket säkert.

energi

Laser/ infrarött ljus

Vi behandlar med laser på små ytor och LED-panel med infrarött ljus på större ytor för att påskynda läkning. Ljuset tränger djupt in i kroppen och bidrar till att minska inflammation, öka blodcirkulation och öka energiproduktionen i cellerna.

muskler & Leder

Kinesiologi & Manuell medicin

Vi jobbar med muskler och leder på olika sätt för att förbättra rörlighet och funktion och vi ordinerar stärkande och stabiliserande övningar vid behov.

detoxprogram

Sann detox

Vårt detoxprogram som vi utvecklat och optimerat under tio års tid leder dig steg för steg igenom avgiftning av såväl din omgivning som din kropp. Sann detox är en process som måste ske över tid och i rätt ordning. Vi minskar toxinerna du utsätts för i din vardag, öppnar upp och stöttar elimineringsorgan och optimerar cellfunktion för djupare detox.

coaching

Personlig träning

Det spelar ingen roll om du är total nybörjare eller elitidrottare som vill optimera din prestation. Vi har verktygen för att hjälpa dig framåt mot dina mål. 

Holistico Friskvård

Din guide till holistisk hälsa

Kontakta oss

Näsumsvägen 208
290 38 Villands Vånga

0793-41 61 61
info@holisticofriskvard.se

© Copyright 2019 holistico friskvård - All Rights Reserved